17/8/15

Νεαρή παραθερίστρια αναγκάστηκε να απολαύσει το τοπίο καθώς ξέχασε να φορτίσει το κινητό της

Σοκαρισμένη εμφανίστηκε κατά την επιστροφή της στο δωμάτιο η νεαρή πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας όταν πλέον είχε κατανοήσει πλήρως αυτό που της είχε συμβεί.
Αλλά ας πάρουμε την ιστορία μας από την αρχή, όπως ακριβώς μας την μετέφερε η Μαριάνθη από τα γραφικά Πετράλωνα.

Η νεαρή, μόλις στα 23 της χρόνια, αποφάσισε να πάει διακοπές με τις φίλες στην -επίσης- γραφική Αμοργό. “Περνούσα καταπληκτικά με τις δύο φίλες μου, την Τέτη και τη Σούλα”, εξομολογείται η ίδια στο padespani.blogspot,gr, προσδιορίζοντας πως αυτό συνέβη τις 5 μέρες (και νύχτες) διαμονής που είχαν προγραμματίσει να μείνουν οι καλές φίλες. “Το Σάββατο το πρωί, όπως το συνηθίζαμε, ξυπνήσαμε, εκεί γύρω στις 11 το πρωί, ντυθήκαμε αμέσως και τρέξαμε για την παραλία”.
Η παραπάνω σκηνή ήταν και η κρίσιμη για την νεαρή Μαριάνθη αφού από την βιασύνη της δεν πρόσεξε κάτι που τελικά θα της άλλαζε για πάντα τον τρόπο που βλέπει την ίδια την ζωή....
“Φτάνοντας στην παραλία, βρίσκουμε το σημείο και τις ξαπλώστρες που θέλαμε καθόμαστε αναπαυτικά και παραγγέλνουμε τον πρωινό μας καφέ..Η αλήθεια είναι πως για μια στιγμή σκέφτηκα να βγάλω το κινητό από την τσάντα μου ωστόσο θεώρησα πως θα ήταν καλύτερο να τσεκάρω το Facebook και το instragam αργότερα. Νωρίς είναι ακόμα σκέφτηκα!”.

Η Μαριάνθη με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποδέχεται το λάθος της και μάλιστα αποτυπώνει βήμα-βήμα τα λάθη της που έμελλε να της στοιχίσουν το τελευταίο της μπάνιο στην Αμοργό: “Κατά τις 3 το μεσήμερι, δηλαδή σχεδόν 4 ολόκληρες ώρες μετά το πρωινό μου ξύπνημα αποφάσισα να βγάλω το κινητό μου τηλέφωνο από την τσάντα. Στην αρχή νόμιζα πως ο ήλιος θαμπώνει την οθόνη...Αλλά δυστυχώς δευτερόλεπτα μετά, εκεί κάτω από την νοικιασμένη μας ομπρέλα, αντίκρισα την πραγματικότητα. 4% ΜΠΑΤΑΡΙΑ! Φώναξα στις φίλες μου”.

Το δράμα της 23χρονης Πετραλωνιότισσας δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Η ίδια συνεχίζει εξιστορώντας την τραυματική εμπειρίας της: “Τι να προλάβω να πρωτοτσεκάρω με 4% μπαταρία; Τσεκάρω στο Facebook, 27 ειδοποιήσεις! Με το που είδα τις πρώτες 5 ή 6, δεν θυμάμαι καλά τώρα από τη σύγχυση, το κινητό έπαψε να λειτουργεί...Καταλαβαίνετε;” μας λέει σχεδόν βουρκωμένη η Μαριάνθη που σημαδεύτηκε πραγματικά από αυτή την εμπειρία: “Ήμουν αναγκασμένη να απολαμβάνω το τοπίο! Να βουτάω στη θάλασσα και να κολυμπάω πάνω από 5 λεπτά. Να παρατηρώ τον κόσμο. Να διαβάσω 30 ολόκληρες σελίδες από το βιβλίο της φίλης μου! Πως το άντεξα αλήθεια;” διερωτάται κλείνοντας την αποκλειστική εξομολόγησή της η νεαρή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου