25/8/15

Την δημιουργία της “Ολυμπιακής Ενότητας” ανακοινώνει ο Τάκης Τσουκαλάς

Ως “πολιτική βόμβα”, που έρχεται να ταράξει τους συσχετισμούς της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε, χαρακτηρίζουν οι αναλυτές την πρωτοβουλία του γνωστού οπαδού της ομάδας του Ολυμπιακού, Τάκη Τσουκαλά, να ανακοινώσει την δημιουργία κόμματος και την κάθοδό του στις εκλογές του Σεπτέμβρη.

Η απόφαση πάρθηκε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του κ. Τσουκαλά, ο οποίος ενέδωσε τελικά στις πιέσεις και παραινέσεις των φίλων και οπαδών του Ολυμπιακού ώστε να συμβάλλει και αυτός στη σωτηρία της χώρας.

Κάπως έτσι, ο πάντα αυθόρμητος και αυθεντικός Τάκης Τσουκαλάς προχώρησε άμεσα στον σχεδιασμό του νέου κόμματος – κινήματος το οποίο όπως αναφέρουν άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα στον νέο πρόεδρο του νέου κόμματος “θα αποτελείται αποκλειστικά από Ολυμπιακούς που έχουν δείξει στην πράξη με την παρουσία τους την αγάπη τους για τον θρύλο”.

Γι αυτό και η ονομασία του νέου πολίτικού σχηματισμού εμπεριέχει ευθεία αναφορά στην ομάδα του Πειραιά αλλά και παράλληλα στην ενότητα που πρέπει να διακατέχει την ελληνική κοινωνία αυτές τις κρίσιμες ώρες για να αποφύγουμε τη χρεοκοπία και την παιρετέρω εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του topadespani.blogspot.gr, τα...αποκαλυπτήρια της “Ολυμπιακής Ενότητας” αναμένεται να πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα το μεσημέρι, δηλαδή μετά την διεξαγωγή της 2ης Αγωνιστικής της Super League, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ενημερωθούν οι φίλοι του Ολυμπιακού και κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα των “ερυθρολεύκων” στη Λιβαδειά.

Στόχος του νέου κόμματος, όπως ομολογεί σε φίλους και παρέες στα Ταμπούρια ο ίδιος ο κ. Τάκης Τσουκαλάς, είναι η “Ολυμπιακή Ενότητα” να παίξει τον ρόλο της νέας σταθεράς στο πολιτικό σύστημα για να μπορέσει να εγγυηθεί την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και κυρίως του Ολυμπιακού που και φέτος αγωνίζεται στο Champions League.

Θα πούμε ένα μεγάλο Άντε Γεια στη διαφθορά και τη διαπλοκή” σημειώνουν οι φανατικοί φίλοι και οπαδοί του Τάκη που ανυπομονούν να δουν τον πρόεδρο του κόμματος στα έδρανα της Βουλής κρατώντας τα γνωστά αξεσουάρ που πάντα έχει μαζί και κατά τη διάρκεια των εκπομπών του, όπως το σουρωτήρι και τη σαμπάνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου