25/8/15

Κεντρική συγκέντρωση με πολύχρωμα σελφοκόνταρα ετοιμάζουν στο Ποτάμι

Το διαφορετικό, το νέο, το άφθαρτο, που έχει φέρει στη πολιτική ζωή του τόπου θέλει να συνεχίσει να πρεσβεύει το “Ποτάμι” το οποίο ξεκινάει από την Τετάρτη την προεκλογική του εκστρατεία και ενημέρωση. Με κεντρικό σύνθημα το πρωτότυπο “Εμείς Μπορούμε” το κόμμα του κ. Σταύρου Θεοδωράκη ετοιμάζει μια σειρά “εκπλήξεων” για την προεκλογική καμπάνια του κόμματος.

"Ο Σταύρος γνωρίζει πολύ καλά πως θα πουλήσει σωστά το προϊόν του", αναφέρουν στο topadespani.blogspot.gr εθελοντές του κόμματος που βρίσκονται στο πλευρό του προέδρου από τη πρώτη στιγμή: “Γι αυτό και ο πρόεδρος του κινήματός μας θεωρεί πως πρέπει και σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα να καταθέσουμε μια διαφορετική οπτική στους ψηφοφόρους-φανατικούς τηλεθεατές του Σταύρου”, αναφέρουν οι ίδιοι αποκαλύπτοντας τον κρυφό άσσο που έχει καλά κρυμμένο στο μανίκι του ο κ. Θεοδωράκης
: “Η ιδέα λοιπόν είναι να βρεθούμε, όλοι εμείς οι χιλιάδες ψηφοφόροι και φίλοι του κόμματος στο Σύνταγμα, στη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και με χιλιάδες σελφοκόνταρα στα χέρια να κινηματογραφήσουμε την συγκέντρωση και την ομιλία του προέδρου μας”, μας λέει ο Γιάννος, εθελοντής και στέλεχος του “Ποταμιού” εξηγώντας: “Η πρόταση του Σταύρου άρεσε πολύ στη σύσκεψη που κάναμε και θεωρούμε πως με αυτόν τον τρόπο θα δείξουμε για ακόμα μία φορά πως εμείς παραμένουμε στον αντίποδα των παλιών πολιτικών κομμάτων και πως εμείς είμαστε η μοναδική υπεύθυνη λύση για τη χώρα με πρόταγμα την καινοτομία”.

Το πλάνο, όπως μας το περιέγραψε ο νεαρός, μόλις στα 40 του χρόνια, Γιάννος έχει φέρει νέο “αέρα” στο εσωτερικό του κόμματος. Οι εικόνες με τα σελφοκόνταρα σηκωμένα στο Σύνταγμα, και μάλιστα σε πολλά διαφορετικά χρώματα, αναμένεται να κάνουν το γύρω του διαδικτύου και των Social Media στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας στην ελληνική κοινωνία.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η πρόταση του κ. Θεοδωράκη δεν αποκλείεται να υιοθετηθεί και από άλλα ευρωπαϊκά κόμματα γι αυτό και η παρουσία μελών κομμάτων από χώρες μέλη της Ε.Ε. θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου