18/8/15

Απολύσεις λόγω ανικανότητας στην “Ομάδα Αλήθειας”

Πυρετωδώς δουλεύουν τα τελευταία 24ωρα οι λιγοστοί υπάλληλοι του λογιστηρίου της ΝΔ καθώς θέλουν να ξεμπερδεύουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα από μια σειρά εργαζομένων στο χώρο των Social Media.  

Η αρχή αναμένεται να γίνει από την επόμενη Δευτέρα όπου τουλάχιστον 10 εργαζόμενοι θα κληθούν από το λογιστήριο του κόμματος να υπογράψουν την απόλυσή τους με την αιτιολογία της...ανικανότητας καθώς υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ επιρρίπτουν ευθύνες για την αδυναμία τους να στηρίξουν μέσω του twitter και facebook την προεκλογική καμπάνια του κόμματος. 

Αλλά κυρίως να αντιπαρατεθούν με ικανότητα και πειστικότητα απέναντι στους χρήστες που στήριζαν -μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον- τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. “Είδατε τι έχει συμβεί τώρα;” θέτει το ερώτημα στην αρχή της συζήτησής μας στέλεχος της ΝΔ, απαντώντας: “Με το που πήγε να υπογράψει το νέο μνημόνιο ο Τσίπρας παραλίγο να τον...ρίξουν οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι που βρίσκονται στα Social Media. Οι δικοί μας εκεί. Προσκολλημένοι στον αντικομμουνισμό, με ολίγο από ρατσισμό και σεξισμό και αρκετό νεοφιλελευθερισμό. Είναι απαράδεκτοι!” τονίζει οργισμένος ο ίδιος εξηγώντας πως αυτή η απόφαση, δηλαδή της απόλυσης μια σειρά μελών της “Ομάδας Αλήθειας” ξεκινάει από...ψηλά στην πυραμίδα του κόμματος: “Μα δεν πέτυχαν μισή αλήθεια. Λες και είναι φοιτητές ακόμα και πίνουν τα ποτά τους στα πάρτι της ΔΑΠ. Το διαδίκτυο και ειδικά τα Social Media θέλουν διάβασμα, γνώση του προγράμματος του κόμματος και κυρίως μεστό, απλό λόγο. Όχι ανοησίες!”.

Το στέλεχος του κόμματος δεν θέλησε να απαντήσει για το πόσες απολύσεις πρόκειται να υπογραφούν από την ερχόμενη εβδομάδα. Ωστόσο η λογική της νέας στρατηγικής της ΝΔ ακουμπά σε μια “διπλή πραγματικότητα” όπως τονίζει: “Τι να τους κάνουμε πλέον; Υπάρχει καλύτερη αντιπολίτευση από αυτή που κάνουν οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι. Τι να λέμε τώρα; Ακούραστοι. Κανονικοί άνθρωποι. Ο Τσίπρας τους εξαπάτησε και τον στολίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οπότε με βάση αυτό το δεδομένο σκεφτήκαμε πως με τις απολύσεις και θα γλιτώσουμε ένα σημαντικό ποσό από την μισθοδοσία και την δουλειά μας θα κάνουν -και μάλιστα με πιο ικανό και ουσιαστικό τρόπο- οι ίδιοι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Και κυρίως δωρεάν!”, καταλήγει ο ίδιος χαμογελώντας πλατιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου