17/8/15

Επιστροφή στην Ελλάδα και στην πολιτική σκέφτεται ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Μια είδηση που μπορεί να αλλάξει τα πολιτικά δεδομένα στο ούτως ή άλλως ρευστό πολιτικό τοπίο αποκαλύπτει σήμερα το padespani.blogspot.gr καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος ο Β' σκέφτεται πολύ σοβαρά την επανεγκατάστασή του στην Ελλάδα.

Ο ίδιος, βλέποντας τη δεινή θέση που έχει περιέλθει η “αγαπημένη του Ελλάδα” όπως χαρακτηριστικά λέει, θεωρεί ότι μπορεί να διαδραματίσει πολιτικό ρόλο, όχι με τη μορφή ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, αλλά με την προπαγάνδιση ενός νέου δημοψηφίσματος για την αλλαγή στη μορφή του πολιτεύματος και την επανάκαμψή του στη θέση του Βασιλέα της Ελλάδας.

Ο Βασιλέας μας είναι ευρωπαϊστής, αγαπά τον τόπο μας, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, έχει επαφές με όλες τους ηγέτες της Ε.Ε. οπότε μοιραία προκύπτει το ερώτημα για ποιόν λόγο να μην βοηθήσει και ο ίδιος αυτή τη δύσκολη ώρα την πατρίδα μας” αναφέρουν από το περιβάλλον του τέως Βασιλιά συνεχίζοντας το συλλογισμό τους: “Η Αυτού Εξοχότης δεν ξεχνά ποτέ την Ελλάδα. Κάθε μέρα μιλάει για την ομορφότερη χώρα του κόσμου. Είναι γνώστης βέβαια και των αδυναμιών που διέπουν ιστορικά τους Έλληνες. Στόχος του Βασιλέας μας είναι, στο προσεχές διάστημα, να απευθύνει μήνυμα προς τον ελληνικό λαό με το οποίο θα θέτει τον εαυτό του, άδολα, την πρότασή του για συμβολή στην ανάκαμψη της χώρας. Αρκεί να του δοθεί -μέσω δημοψηφίσματος- η δυνατότητα να αποκατασταθεί η αδικία του παρελθόντος και να ορκιστεί Βασιλέας των Ελλήνων”.

Φυσικά και η είδηση, εφόσον τελικά ο τέως Βασιλιάς την κάνει πράξη, θα προκαλέσει αντιδράσεις σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο. Πόσο μάλλον αν η πρότασή του δεν γίνει αποδεκτή και ο ίδιος θελήσει να κατέβει στη “μάχη του πολιτικού στίβου” με ένα νέο δικό του κόμμα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου