25/8/15

Πανέτοιμος να ξαναδακρύσει δηλώνει ο Πύρρος Δήμας

Θέση, στον προεκλογικό αγώνα που ήδη έχει ξεκινήσει, παίρνει ο χρυσός ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, διαρρέοντας στα επιτελεία των φιλοευρωπαικών κομμάτων την ετοιμότητά του για να συμβάλλει και αυτός σε ένα καλό-νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο βορειοηπειρώτης πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μετά την επιτυχημένη παρέμβασή του μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ κατά την διάρκεια της προδημοψηφιματικής περιόδου, θεωρεί ότι η παρουσία του μπορεί να παίξει ρόλο και σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές, με τη ΝΔ, το Ποτάμι και κυρίως το ΠΑΣΟΚ να καλοβλέπουν μια τέτοια προοπτική.

Ναι, ο Πύρρος μας είναι σε θέση να δακρύσει ξανά σε ζωντανή σύνδεση οποιουδήποτε τηλεοπτικού σταθμού το ζητήσει” λένε στο “Παντεσπάνι” στενοί φίλοι του κ. Δήμα επισημαίνοντας ωστόσο ότι “αυτή τη φορά το κλάμα μπορεί να είναι περισσότερο έντονο και μεγαλύτερης διάρκειας λόγω της ήττας του “Ναι” στο δημοψήφισμα”.

Η γνωστοποίηση της ετοιμότητας του Πύρρου Δήμα δεν είναι καθόλου τυχαία. Βλέποντας ο ίδιος πως ο ΣΥΡΙΖΑ -παρά τη διάσπαση και τους λανθασμένους κυβερνητικούς χειρισμούς- παραμένει πρώτος σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ενώ την ίδια ώρα το ΠΑΣΟΚ με δυσκολία αγγίζει το όριο του 3%, θεωρεί πως ένα κλάμα μπορεί να στείλει ένα δυνατό μήνυμα προς τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου