19/8/15

Απόστολος Γκλέτσος καλεί Γιάννη Σπαλιάρα για το επικρατείας της “Τελείας”

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, που από πολιτικούς αναλυτές χαρακτηρίζεται ως κίνηση-ματ, προχώρησε ο Δήμαρχος Στυλίδας καθώς κατέθεσε επίσημη πρόταση στον κ. Γιάννη Σπαλιάρα για την θέση του επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της “Τελείας”.

Η πρόταση του κ. Απόστολου Γκλέτσου έγινε σε καφέ της Κορίνθου, εκεί όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες του Blog οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τυχαία. “Είσαι άντρας, μου θυμίζεις εμένα στα νιάτα μου” ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του κόμματος καθώς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το γνωστό φωτομοντέλο που πρόσφατα απασχόλησε την επικαιρότητα για τις σεξουαλικές του...επιδόσεις. 
 
Απόστολε δεν στο κρύβω πως είμαι μεγάλος θαυμαστής σου και ψηφοφόρος σου” απάντησε με ένα πλατύ χαμόγελο ο κ. Σπαλιάρας, συνεχίζοντας: “Όπως επίσης δεν θα σου κρύψω πως πιο άντρας από εσένα δεν υπάρχει. Εσένα είχα από πολύ μικρός ως πρότυπο”, είπε ο ίδιος για να εισπράξει ένα δυνατό γέλιο από τον Δήμαρχο.

Αυτή τη σύντομη στιχομυθία διαδέχτηκε το ολιγόλεπτο τετ-α-τετ των δύο αντρών σε γωνιακό τραπεζάκι” μακριά από γυναίκες και παιδιά” όπως είπαν χαρακτηριστικά. Το γνωστό μοντέλο άκουσε προσεκτικά τον κ. Γκλέτσο να του εξηγεί την πρότασή του για το ψηφοδέλτιο της “Τελείας”. Οι πληροφορίες του topadespani.blogspot.gr αναφέρουν πως η αρχική πρόταση του Δημάρχου Στυλίδας ήταν για την Α΄ Αθήνας: “Τόσες επιτυχίες με τις γυναίκες να μην πάνε χαμένες” είπε στον κ. Σπαλιάρα με τον τελευταίο να δείχνει ανένδοτος: “Δεν θα εκμεταλλευτώ το πάθος του γυναικείου πληθυσμού για το κορμί και το μυαλό του Γιάννη Σπαλιάρα” απάντησε ο τελευταίος με τον κ Γκλέτσο να επιστρατεύει τελικά το “χαρτί” του επικεφαλής στο επικρατείας.

Ο κ. Σπαλιάρας δεν έμεινε ασυγκίνητος από τη πρόταση. Κατάλαβε από τη σύντομη συζήτηση πως ο κ. Γκλέτσος “φορά παντελόνια” όπως κι αυτός. Και αυτό το γεγονός αποτελεί τον κύριο λόγο που το μοντέλο είναι πολύ κοντά στο να απαντήσει θετικά και από τα στούντιο φωτογραφήσεων να βρεθεί στα έδρανα της Βουλής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου