16/8/15

Εταιρεία συμβούλων πολιτικής επικοινωνίας ίδρυσε ο Μιχάλης Ταμήλος

 
Μπορεί οι πολίτες να μην του έδωσαν την ευκαιρία, στις εκλογές του Ιανουαρίου, να συνεχίσει το επιτυχημένο κοινοβουλευτικό του έργο αλλά ο ίδιος ως ενεργός πολίτης φαίνεται να θέλει να αξιοποιήσει την πολιτική του εμπειρία.

Κάπως έτσι σκέφτηκε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, κ. Μιχάλης Ταμήλος, ο οποίος εδώ και περίπου ένα μήνα διευθύνει τη δική του εταιρεία στα Τρίκαλα με σκοπό την παροχή υπηρεσιών σε υποψήφιους αλλά και εν ενεργεία βουλευτές στον τομέα της επικοινωνίας.
Η «M&T communication»  (από τα αρχικά του ονόματος του κ. Μιχάλη Ταμήλου) φιλοδοξεί να εδραιωθεί σταδιακά στο χώρο των εταιρειών συμβούλων, προσφέροντας ελκυστικά πακέτα προσφορών στους πελάτες της.
«Διαθέτουμε το πλεονέκτημα της πείρας του Μιχάλη και κυρίως γνωρίζουμε πολύ καλά πως θα κάνουμε γνωστό έναν επίδοξο βουλευτή» δηλώνουν στο padespani.blogspot.gr συνεργάτες του κ. Ταμήλου καταθέτοντας την άποψή τους για τη νέα φιλόδοξη δραστηριότητα του πρώην βουλευτή: «Ξέρουμε πως θα καθοδηγήσουμε τον πελάτη μας ώστε και να προκαλεί το κοινό αίσθημα και να γίνεται γνωστός στο πανελλήνιο. Είμαστε ειδικοί σε αυτό και ο Μιχάλης Ταμήλος είναι ο εγγυητής για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα» καταλήγουν οι ίδιοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου