16/8/15

Στα…πόδια του Αλέξη Τσιπρα «σφάζονται» οι εταιρίες ένδυσης για την πρώτη του γραβάτα


Η έγκριση της συμφωνίας, δηλαδή του νέου μνημονίου, από τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. , το «ξεκαθάρισμα» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα βασικά στοιχεία που μεταβάλλουν το πολιτικό προφίλ –εκτός της ίδιας της Κυβέρνησης- και του ίδιου του κ. Αλέξη Τσίπρα.
Με βάση τα νέα δεδομένα, ήδη ο πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις από το επιτελείο του (που έχει ως ρόλο την εμφάνιση του κ. Τσίπρα) να κάνει το «μεγάλο βήμα προς τα εμπρός» και να φορέσει γραβάτα.

«Νομίζουμε πως πρέπει να είναι ειλικρινής και με τον ίδιο του τον εαυτό και με τους πολίτες» αναφέρουν στο «Παντεσπάνι» μέλη του συγκεκριμένου επιτελείου δηλώνοντας πως «η στροφή στον ρεαλισμό θα πρέπει να συνοδευτεί και με τη στροφή στο ενδυματολογικό και την εμφάνιση».

Το αξιόλογο από αυτή την εξέλιξη είναι οι δεκάδες προτάσεις που έχουν φτάσει το πρωθυπουργικό γραφείο, από πολύ γνωστές εταιρείες ένδυσης οι οποίες πληρώνουν  «όσο-όσο» για το…λαιμό του κ. Τσίπρα. «Είναι πράγματι πολλές οι προτάσεις», σημειώνει ο κ. Κώστας Μπατίρης, προσωπικός ενδυματολόγος του πρωθυπουργού, εξηγώντας: «Φυσικά προσφέρουν δωρεάν το ενδυματολογικό προϊόν και μια σειρά από «μπόνους» τα οποία εξετάζουμε. Πρέπει να ομολογήσω βέβαια πως αρκετές από τις προσφορές συνοδεύονται και από αρκετά καλά ποσά ως μπόνους επιλογής. Κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική μας επιλογή», μας λέει ο κ. Μπατίρης, χαρακτηρίζοντας την επιλογή του πρωθυπουργού «κομβική για το μέλλον της οικονομίας και της χώρας».

Οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Τσίπρα να φορά για πρώτη φορά γραβάτα στην επερχόμενη ΔΕΘ της Θεσσαλονίκης. Εκεί, εκτός από τον επανακαθορισμό της πολιτικής της κυβέρνησης αναμένεται να αποκαλύψει πως η γραβάτα είναι ένα ενδυματολογικό αξεσουάρ με το οποίο δεν συμφωνεί όμως δεν είχε άλλη εναλλακτική. Ενώ θα αποκαλύψει πως τα έσοδα από το «μπόνους» της εταιρείας θα διατεθούν αποκλειστικά για την αποπληρωμή του χρέους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου