27/8/15

Βιβλίο και CD με τις πιο μάγκικες λέξεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη εκδίδει η ΝΔ

Την συγκυρία των εκλογών και της εικόνας που σταδιακά “χτίζει” ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θέλουν να εκμεταλλευτούν στη ΝΔ καθώς βλέπουν πως οι αντιδράσεις από ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας είναι απρόσμενα θετικές.

Η αμεσότητα, το λαϊκό, το κατά τα φαινόμενα εκ γενετής μάγκικο ύφος του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης παράλληλα με την ευκολία που εκστομίζει πεζοδρομιακές εκφράσεις μέσω των ομιλιών, των αντιπαραθέσεων και των συνεντεύξεων που έχει δώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι τα βασικά “όπλα” που επιδιώξουν να αναδείξουν στη Συγγρού.

Άλλωστε η διαχωριστική γραμμή “μνημόνιο-αντιμνημόνιο” δεν υφίσταται πλέον ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, με την τελευταία να προσδοκά την άντληση ενός μεγάλου κομματιού ψηφοφόρων της που στις τελευταίες εκλογές επέλεξαν το Αλέξη Τσίπρα.

Με βάση αυτά τα δεδομένα κινούνται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θεωρούν ότι η πολιτική αντιπαράθεση θα διεξαχθεί περισσότερο με βάση τα πρόσωπα των δύο αρχηγών και λιγότερο από τα προγράμματα των κομμάτων.

Η ιδέα για την έκδοση βιβλίου (γλωσσάρι) με τις καλύτερες λέξεις και φράσεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη δεν άφησε ασυγκίνητους τους στενούς συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ. Γι αυτό και το επιτελείο της Ομάδας Μελετών της Μαγκιάς (ένα παρακλάδι της Ομάδας Αλήθειας) έχει πέσει με τα....μούτρα στην συγγραφή έτσι ώστε να είναι έτοιμο προς έκδοση μέχρι το αργότερο τις 5 Σεπτεμβρίου.

Τα μέλη της Ομάδας δηλώνουν την βεβαιότητά τους ότι το βιβλίο θα έχει ιδίαιτερη επιτυχία στους πρώην και νυν ΟΝΝΕΔίτες, στα πρώην και νυν μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, στα μέλη της πάλαι ποτέ οργάνωσης “Κένταυρος”, στους πιστούς φίλους και ψηφοφόρους του κόμματος αλλά κυρίως στο μέσο μάγκα μικροαστό Νεοδημοκράτη που ελπίζει σε καλύτερες μέρες με τον Ευάγγελο Μειμαράκη στην ηγεσία του κόμματος. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει αποκλειστεί η ιδέα παράλληλα με το γλωσσάρι να κυκλοφορήσει και ένα CD με τις καλύτερες ατάκες του κ. Μεϊμαράκη με τη λογική ότι η δύναμη της εικόνας είναι πάντοτε πιο ισχυρή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρωτοβουλία βρίσκει σύμφωνο και σχεδόν ενθουσιασμένο και τον κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος επίσης είχε αυτή τη μαγκιά στο ύφος, στη γλώσσα του σώματος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προσέγγιζε, έστω και λίγο τον σημερινό αντικαταστάτη του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου