13/8/15

Με σελίδα στο Facebook εκφράζεται η αγάπη του κόσμου στον Κυρ. Μητσοτάκη

Η πολιτική του σταδιοδρομία, το γεγονός πως ποτέ “δεν μάσησε τα λόγια του”, μα κυρίως ο πολιτικός πολιτισμός που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια ήταν τα στοιχεία που ώθησαν τους χρήστες των social media να δημιουργήσουν μια σελίδα στο Facebook-ύμνοστον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η χθεσινή, ξημερώματα Πέμπτης, τοποθέτησή του απέναντι στην κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφορικά με τους “30 χιλιάδες χρήστες που έχουν δηλώσει μέσω Facebook πως επιθυμούν την αποπομπή της κ. Κωνσταντοπούλου από τη θέση της προέδρου της Βουλής” ήταν το έναυσμα για τους φανατικούς φίλους και ψηφοφόρους του πρώην Υπουργού να εκφράσουν αντίστοιχα τη στήριξή τους στο πρόσωπό του.

Η σελίδα μετράει ήδη 414 like και ας μην έχει συμπληρώσει ούτε 12 ώρες από τη δημιουργία της! 
 
Πράγματι η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη.

Ο πολιτικός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κρύβεται και λέει πάντα την αλήθεια παρά το πολιτικό κόστος” αναφέρουν τα ιδρυτικά μέλη της σελίδας μιλώντας αποκλειστικά στο “Παντεσπάνι”.
Κανείς και ειδικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θα μας στερήσουν το δικαίωμα να εκφράσουμε την στήριξή μας στο πρόσωπο του Κυριάκου. Πόσο μάλλον σήμερα που δέχεται μια ανελέητη επίθεση, με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, από τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς του αντιπάλους”, επισημαίνουν τα μέλη της σελίδας, σημειώνοντας με νόημα: “Δεν λύγισε ποτέ του ο Κυριάκος. Ούτε καν όταν εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα από μια πολύ δύσκολη θέση. Ούτε καν όταν έγινε βουλευτής. Ούτε όταν έγινε Υπουργός. Αυτός είναι ο Κυριάκος μας”.

Στόχος όπως μας εξήγησαν τα μέλη είναι η σελίδα αυτή να αποτελέσει την προστασία, τις φτερούγες ενός αετού (σαν το βλέμμα του κ. Μητσοτάκη) που θα τον προστατεύει στις δύσκολες στιγμές που μπορεί να συναντήσει στη ζωή του το επόμενο χρονικό διάστημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου