24/8/15

Τον Νίκο Νικοπούλο προτείνει το Δ.Σ. της ΕΡΤ για τη θέση του παρουσιαστή στο δελτίο ειδήσεων

Οι πολιτικοί συσχετισμοί που καταγράφονται προεκλογικά και θα κορυφωθούν μετεκλογικά, όταν δηλαδή τα κόμματα θα αναγκαστούν να συνεργαστούν για να προκύψει μια ισχυρή πλειοψηφία στη νέα Βουλή, φέρνει ανακατατάξεις και σε άλλα επίπεδα.

Έτσι, από τη στιγμή που καθώς φαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στο νέο κυβερνητικό σχήμα (είτε από τη θέση του πρώτου κόμματος, είτε από τη θέση του δεύτερου) το επιτελείο του κ. Τσίπρα εργάζεται εντατικά ώστε την επόμενη μέρα να έχει τη μεγαλύτερη και ισχυρότερη δυνατή επιρροή στη νέα ΕΡΤ.

Με αυτή τη λογική πορεύεται και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ το οποίο μάλιστα συνήλθε εσπευσμένα την περασμένη Παρασκευή για να παρθούν σημαντικές αποφάσεις και αλλαγές στο πρόγραμμα της νέας σεζόν. Εκεί, τα μέλη του Δ.Σ. αφού κατέθεσαν τις προτάσεις τους, επιχειρηματολογόντας για τις αναγκαίες αλλαγές στο πρόγραμμα, προωθήθηκε τελικά η ιδέα να κατατεθεί στον σημερινό βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκο Νικολόπουλο, η πρόταση για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων των 9, στην ΕΡΤ.

Παρακολουθούμε φανατικά τον κ. Νικοπούλο κάθε βράδυ στην εκπομπή του στο Kontra Channel” σημείωσε αρχικά στέλεχος του Δ.Σ. μιλώντας στο topantespani.blogspot.gr σχολιάζοντας την απόφαση του οργάνου: “Και θεωρούμε πως η παρουσία του, η αντικειμενική του στάση υπέρ του Αλέξη Τσίπρα, οι καταπληκτικοί πρόλογοί του και, κυρίως, η διάθεσή του για ενημέρωση με καυστικά και καίρια ερωτήματα είναι τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται το νέο δελτίο της ΕΡΤ”, αναφέρει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του topantespani.blogspot.gr ο κ. Νικολόπουλος δεν έχει ακόμα απαντήσει στην τιμητική πρόταση της ΕΡΤ. Θεωρεί και ο ίδιος πως μπορεί να ανταποκριθεί στους υψηλούς στόχους της δημόσιας τηλεόρασης και να σταθεί σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Παράλληλα ο κ. Νικολόπουλος έχει καταθέσει πρόταση για μια εκπομπή επικοινωνίας με τους τηλεθεατές κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων έτσι ώστε να μπορεί η κυβέρνηση να ενημερώνεται από πρώτο χέρι για τους προβληματισμούς της κοινωνίας. Με λίγα λόγια να κάνει πράξη και στην ΕΡΤ αυτή την καταπληκτική φράση που επαναλαμβάνει σε κάθε πρόλογό του το “Αλέξη ακούς”;

Τα στελέχη της ΕΡΤ δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για την καταπληκτική τους ιδέα. Στο πρόσωπο του Νίκου Νικολόπουλου βλέπουν έναν νέο παρουσιαστή που ξέρει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους μα κυρίως να επευφημεί τον Αλέξη Τσίπρα, πράγμα που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για την επόμενη μέρα της νέας (συγ)κυβέρνησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου