24/8/15

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την έκδοση διαζυγίου ΣΥΡΙΖΑ – Αριστερής Πλατφόρμας

Με γνώμονα την χαμηλότερο δυνατό κόστος προχώρησε η απόφαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για την έκδοση του διαζυγίου ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερή Πλατφόρμα, με τον Αλέξη Κούγια να είναι τελικά το πρόσωπο που επιλέχτηκε από τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που σήμερα αποκαλύπτει για πρώτη φορά το “Παντεσπάνι” ο κ. Κούγιας αποδέχτηκε να συμβάλλει εντελώς δωρεάν, παρέχοντας τις γνώσεις και την πολυετή πείρα του με μοναδικό αντάλλαγμα την προβολή του από τον Ρ/Σ Στο Κόκκινο, δύο συνεντεύξεις από την εφημερίδα Αυγή και 4 εμφανίσεις στην ΕΡΤ εκ των οποίων η μία στην Αθλητική Κυριακή.

Η πρόταση κρίθηκε ιδιαίτερα επωφελής καθώς τα ανταλλάγματα που ζήτησε ο κ. Κούγιας δεν θα φέρουν κάποιο κόστος στο κόμμα ενώ σε αυτό το πλάνο συμφώνησε τελικά και η Αριστερή Πλατφόρμα, παρά, όπως τονίζουν κύκλοι του νέου κόμματος, “το γεγονός ότι ο κ. Κούγιας δεν είναι αντιμνημονιακός αλλά παραμένει προσκολλημένος στις λογικές του μονοδρόμου που καταδικάζουν τη κοινωνία και τη χώρα”.

Από την πλευρά του, ο γνωστός ποινικολόγος, απευθυνόμενος στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε την άποψη πως θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι, να σταματήσουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα και οι χαμηλού-μικροπολιτικού χαρακτήρα εσωκομματικές αντεγκλήσεις- έτσι ώστε να προχωρήσει τη διαδικασία χωρίς εμπόδια στο δρόμο του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου