20/8/15

Νέο σποτ με τον Παύλο Χαϊκάλη δημιουργούν οι υποστηρικτές του “Μένουμε Ευρώπη”

Μπορεί οι εκλογές να βρίσκονται προ των πυλών αλλά το βασικό στοιχείο που διαβλέπουν στα επιτελεία των κομμάτων του λεγόμενου “ευρωπαϊκού τόξου” είναι πως ο αντιευρωπαϊσμός και η δυσπιστία απέναντι στο ενιαίο νόμισμα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην ελληνική κοινωνία.

Κάτι που αποδείχτηκε και από τα αποτελέσματα του πρόσφατου δημοψηφίσματος ενώ αντίστοιχες μετρήσεις ανόδου των αντιΕΕ απόψεων αποτυπώνονται και στις δημοσκοπήσεις που έχουν στη διάθεσή τους τα επιτελεία των κομμάτων.

Δεν είναι ξεκάθαρο πως και αν τελικά αυτή η δυναμική θα εκφραστεί μέσω της ψήφου των πολιτών.

Ωστόσο οι “Μένουμε Ευρώπη” δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Τα επιτυχημένα σποτ που είδαμε όλοι να προβάλλονται με μορφή χιονοστιβάδας την προδημοψηφισματική εβδομάδα στις αρχές του Ιουλίου, ήταν μονάχα ένα δείγμα των ικανοτήτων και των εμπνευστών.

Όπως σημειώνουν οι ίδιοι, το σποτ με τον Σάκη Ρουβά έκανε πραγματικό πάταγο αφού “μίλησε στην καρδιά, τη ψυχή το μυαλό και στη λογική του μέσου Έλληνα πολίτη”. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ένα μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας του 38,69% οφείλεται στην θέση υπέρ του “Ναι” που πήρε ο δημοφιλής ποιοτικός και υπερκομματικός καλλιτέχνης.

Ένα αντίστοιχοι πρόσωπο, ενεργός πολίτης, με σημαντικό έργο στον πολιτισμό αλλά και στην πολιτική είναι αυτό που σύντομα θα δούμε στις οθόνες μας, προτρέποντας τους πολίτες να στηρίξουν στις επικείμενες εκλογές κόμματα που θέλουν την Ελλάδα εντός Ε.Ε. και ευρώ. Και η ιδέα του κ. Παύλου Χαϊκάλη θεωρήθηκε η καταλληλότερη και όπως μαθαίνουμε πήρε αμέσως την έγκριση του πανούργου επιτελείου που απαρτίζει την ομάδα “Μένουμε Ευρώπη”.

Πρόκειται για έναν ηθοποιό με τεράστια καλλιτεχνική παρουσία και προσφορά. Δεν χρειάζονται περισσότερα να πούμε για τον Υπουργό. Είναι αδιαμφισβήτητη η ικανότητά του και τα πετυχημένα του αποτελέσματα με ότι μέχρι σήμερα έχει καταπιαστεί”, λένε στο topadespani.blogspot.gr μέλη της ομάδας, εξηγώντας πως “η δημόσια συγγνώμη που ζήτησε ήταν ένα ακόμα θετικό βήμα για την συνεργασία μας”.

Τα γυρίσματα για το νέο σποτ αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα αφού οι πρόωρες εκλογές δεν αφήνουν χρόνο για μετάθεση. “Παρά το βαρύ πρόγραμμα ο κ. Χαϊκάλης δέχτηκε με μεγάλη του χαρά, ικανοποίηση και τιμή, όπως μας είπε. Τα κείμενα ήδη γράφονται”, τονίζουν οι ίδιοι αποκαλύπτοντας πως στο περιεχόμενο του σποτ θα υπάρχει και η συγγνώμη του Υπουργού. Το σποτ θα κλείνει με την φράση του κ. Χαϊκάλη “Ζητάμε συγγνώμη, Δεν μένουμε μόνοι” παραπέμποντας στην απομόνωση της χώρας σε περίπτωση εξόδου από την Ε.Ε. και το ευρώ”, αναφέρουν τα μέλη της ομάδας “Μένουμε Ευρώπη”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου